ZAŠTO
INTERDOM?


 
NOVOSTI
I NAJAVE


 
ŠTA SMO
DO SADA RADILI?

 
KONTAKT
INFORMACIJE 

PRODAJA STANOVA
U ponudi imamo sjajne stanove u Banjaluci, u ulicama Milana Radmana i Arsenija Čarnojevića. Uvjerite se u vrhunski Interdom kvalitet!

Saznajte više >

BAU CENTAR

U poslovanju naše kompanije kvalitet je na prvom mjestu. Zato se trudimo da sav građevinski materijal koji imamo u ponudi bude u skladu sa našom poslovnom politikom, koja definiše taj kvalitet. Izbor je Vaš, a mi se trudimo da Vam pomognemo u izboru najboljeg što tržište nudi. Korisnim savjetima našeg osoblja potrudićemo se da Vam olakšamo izbor pravog materijala za Vaše potrebe.

Ono što nas svrstava u sam vrh tržišta je i činjenica da radimo samo i isključivo sa atestiranim materijalima, za koje dajemo garanciju. U našoj ponudi možete pronaći proizvode najpoznatijih proizvođača, kao što su Baumit, EPS Laštro, Nexe grupa, Tvornica cementa Kakanj, Cemex - Dalmacija cement, Fabrika cementa Lukavac, Fabrika kreča Carmeus, Wienerberger Porotherm, Bafas Kreševo, Knauf-Insulation i drugi.

Naše objekte snabdjeli smo fasadnim sistemima i bojama za unutrašnju dekoraciju Schwepa i Grigolin, koje omogućavaju toniranje na licu mjesta i odabir između 888 različitih nijansi. Tu su i Duga, JUB i San Marco boje i lakovi, već dugo poznate na našim prostorima, Vargon i Peštan vodomaterijali, Minotti i ExtraMont sanitarije, Eti, Metalka i Hager elektro materijal... Paletu proizvoda dopunili smo sa Osram i Maslight LED i klasičnom i dekorativnom rasvjetom, Hefel, Lama, Blanco Tehnoline i Ferrara okovima za namještaj i vrhunskim Bosch alatima.

Vrtni program zastupljen je sa trimerima, kosilicama i drugim sredstvima koja su neophodna da Vaš vrt zablista u punom sjaju.

Osluškujući Vaše potrebe, mi svakodnevno upotpunjujemo ovaj prodajni asortiman, pa vjerujemo da ćete se najbolje uvjeriti u kvalitet i snabdjevenost naših objekata ako nas lično posjetite. Biće nam drago da Vam možemo izaći u susret!