ZAŠTO
INTERDOM?


 
NOVOSTI
I NAJAVE


 
ŠTA SMO
DO SADA RADILI?

 
KONTAKT
INFORMACIJE 

PRODAJA STANOVA
U ponudi imamo sjajne stanove u Banjaluci, u ulicama Milana Radmana i Arsenija Čarnojevića. Uvjerite se u vrhunski Interdom kvalitet!

Saznajte više >

KONSALTING I SAVJETI

Naši stručni timovi stoje Vam na raspolaganju u svim fazama gradnje Vaših objekata, od samog početka, pa do kraja procesa. Vjerujemo da će savjeti naših stručnjaka u bilo kojoj od tih faza biti od pomoći, a ponekad i ključni u procesu donošenja konačne odluke.

Možemo Vam pomoći kod odabira odgovarajućih projekata za Vaš objekat, materijala, sistema za gradnju, pa sve do izrade projektne i druge neophodne dokumentacije. Svaki dobronamjeran savjet je zlata vrijedan, pogotovo kad je on dat od strane visokostručnih kadrova. Iskustvo koje smo sticali proteklih godina, veoma visok intenzitet angažovanja naših stručnjaka i veliki broj građevinskih objekata za nama garancija su da ste napravili pravi izbor.

Zato se ne ustručavajte da potražite savjete i konsultacije u svim fazama gradnje. Bolje je na početku obezbijediti normalan tok gradnje i odabir odgovarajućeg materijala, nego kasnije sve to popravljati. Time znatno štedite na vremenu i novcu, a sigurnost koju pri tome osjećate je nemjerljiva. Posebno je važno da obratite pažnju na proces kasnije eksploatacije objekata, jer će dobar odabir odgovarajućih materijala i sistema biti od ključnog značaja za uštedu energije i ukupnu energetsku efikasnost.