ZAŠTO
INTERDOM?


 
NOVOSTI
I NAJAVE


 
ŠTA SMO
DO SADA RADILI?

 
KONTAKT
INFORMACIJE 

PRODAJA STANOVA
U ponudi imamo sjajne stanove u Banjaluci, u ulicama Milana Radmana i Arsenija Čarnojevića. Uvjerite se u vrhunski Interdom kvalitet!

Saznajte više >

NOVOSTI I NAJAVE

PRODAJA STANOVA NA NOVIM LOKACIJAMA

Počev od 30. novembra 2015. godine, na raspolaganju su vam kvalitetni i povoljni stanovi. Nalaze se u novim objektima u Banjaluci, u ulicama Maksima Gorkog i Stepe Stepanovića. Za sve naše kupce obezbijedili smo najpovoljnije uslove kreditiranja kod Nove banke.

Saznajte više detalja!NAŠI TIMOVI NA TERMOELEKTRANI "STANARI"

U toku je izgradnja termoelektrane u Stanarima. Naši timovi su, zajedno sa našim poslovnim partnerima, uveliko na objektu. Učestvujemo u cijelokupnom procesu gradnje ovog giganta, a najviše na poslovima projektovanja i izvođenja radova na hidroizolacionim sistemima, specijalnim podovima, dimnjacima, dijelovima objekta koji zahtijevaju specijalne boje... Naš prodajni program proizvođača "Sika" odabran je jer odgovara najvišim standardima i kriterijumima u ovoj oblasti.MERMERI I GRANITI IZ CIJELOG SVIJETA

Od sredine avgusta 2014. godine u našoj ponudi moći ćete potražiti mermerne i granitne obloge za fasade, stubišta, balkone, kamine... Egzotični kamen iz Indije, Brazila i Južne Afrike, te domaći krečnjaci od sada su VAm dostupni na jednom mjestu.

Osigurali smo Vam promotivne cijene i popust od 15 do 20%! Ne propustite priliku.TOPLINA U VAŠEM DOMU

Primjenom novih tehnologija u gradnji kamina uštedite i do 50% na čvrstom gorivu, uz neprestanu cirkulaciju svježeg vazduha. Šarm prošlosti i tehnologija sadašnjosti, uz 50 godina tradicije i inovacija.

Saznajte više!KREDITIRANJE ZA NAŠE KUPCE

U saradnji sa Komercijalnom bankom, svim našim kupcima odobravamo kredite bez žiranata, sa rokom otplate do 7 godina. Kamatna stopa je već od 5.3%!

Pročitajte!