ZAŠTO
INTERDOM?


 
NOVOSTI
I NAJAVE


 
ŠTA SMO
DO SADA RADILI?

 
KONTAKT
INFORMACIJE 

PRODAJA STANOVA
U ponudi imamo sjajne stanove u Banjaluci, u ulicama Milana Radmana i Arsenija Čarnojevića. Uvjerite se u vrhunski Interdom kvalitet!

Saznajte više >

ZAŠTO INTERDOM?

Mi u firmi InterDom vjerujemo da smo u pravom trenutku prepoznali prilike koje vladaju u oblasti građevinarstva i znalački ih iskoristili. Te prilike tražimo i naše šanse prepoznajemo bez obzira što građevinska branša u cijeloj Evropi bilježi stagnaciju i gubitke. Sa radom smo počeli sredinom februara 2007. godine. Osnovne djelatnosti su nam vezane za visokogradnju

Vremenom smo postali jedan od lidera u ovoj oblasti u regionu. Naši poslovni rezultati, povjerenje koje smo dobili od strane naših klijenata i prepoznatljiv InterDom kvalitet, uz stručno rukovođenje i viziju razvoja, postavili su nas u sam vrh u oblasti visokogradnje.


TEHNIČKA I KADROVSKA OPREMLJENOST


Danas je InterDom poželjan partner svim ozbiljnim investitorima na području Balkana, ali i širom Evrope. Tehnički superioran kadar i opremljenost su preduslovi kvaliteta koji ostvarujemo. Posjedujemo vlastite skele za objekte svih veličina, građevinsku oplatu, mašine za postavljanje glazura, građevinske kranove, vlastita prevozna sredstva (kamioni, šleperi, cisterne, mješalice za beton, kombi i putnička vozila...), te sav drugi neophodan alat i pribor.


VELEPRODAJA I MALOPRODAJA

Veleprodaju i maloprodaju građevinskog materijala organizovali smo na dvije lokacije: u Dubičkoj ulici u Banjoj Luci (kod Prijedorske petlje) i Omladinskoj ulici u Jakupovcima, opština Laktaši. Ekskluzivni smo zastupnici proizvoda firmi Grigolin (Italija), Sirač i Max alati za područje Bosne i Hercegovine, a ovlašteni smo distributeri firmi Sika, Baumit, Kema, Nexe Grupa, EPS Laštro, Knauf, Wienerberger...


DOMAĆI I MEĐUNARODNI DRUMSKI TRANSPORT

Opremljeni smo i registrovani za domaći i međunarodni drumski saobraćaj. Vršimo prevoz rasutih i čvrstih tereta u cisternama, kombi vozilima do 3.5 tona, peletiranih proizvoda sa istovarom pomoću dizalice... Svu kupljenu robu dostavljamo na Vašu adresu!

 
KEMA KATALOG PROIZVODA
ZA 2014. GODINU

PDF, 9.5 MB