BUDITE DIO NAŠE USPJEŠNE PRIČE!


Mi u firmi InterDom vjerujemo da smo u pravom trenutku prepoznali prilike koje vladaju na tržištu građevine i znalački ih iskoristili. Sa radom smo počeli sredinom februara 2007. godine, uz visokogradnju kao osnovnu djelatnost. Vremenom smo postali jedan od lidera u oblasti građevine i visokogradnje u regionu. Naši poslovni rezultati, povjerenje koje smo dobili od strane naših klijenata i prepoznatljiv InterDom kvalitet, uz stručno rukovođenje i viziju razvoja, postavili su nas u sam vrh građevinskog sektora.

Danas je InterDom pouzdan partner svim ozbiljnim investitorima na području Balkana i cijele Evrope. Tehnički superioran kadar i raspoloživa tehnička rješenja su preduslovi kvaliteta koji ostvarujemo.

Posjedujemo vlastite skele za objekte svih veličina, građevinsku oplatu, mašine za postavljenje glazura, građevinske kranove, vlastita prevozna sredstva (kamioni, šleperi, cisterne, mješalice za beton, kombi i putnička vozila), te sav drugi neophodni alat i pribor.

ZAINTERESOVANI STE?

Javite nam se!

Naše iskustvo i dosadašnji projekti na kojima smo radili svrstali su nas u red najvećih kompanija u oblasti visokogradnje u regionu. Tu smo da ponudimo rješenja za sve vaše zahtjeve.

17

Godina sa vama

110

Zaposlenih radnika u firmi

400

Uspješno završenih projekata

800

Zadovoljnih klijenata