VAŠU GRADNJU POVJERITE STRUČNJACIMA!


Naše iskustvo i dosadašnji projekti na kojima smo radili svrstali su nas u red najvećih kompanija u oblasti visokogradnje na našim prostorima. Vlastiti ljudski resursi, vlastita skladišta i vlastita tehnologija garancija su kvaliteta u ovoj oblasti.

Kadrovski i tehnički smo potpuno osposobljeni da odgovorimo zahtjevima svih naših klijenata i poslovnih partnera. Stalnim usavršavanjem, praćenjem novih tehnologija u oblasti visokogradnje, uvođenjem novih materijala i unapređenjem kvaliteta usluge želimo još više učvrstiti poziciju na kojoj se sada nalazimo. Svi građevinski objekti na kojima radimo pod stalnim su stručnim nadzorom, kako bi kvalitet obavljenih radova bio maksimalan.

Opredjeljeni smo za kvalitet bez kompromisa u sljedećim oblastima:

- grubi građevinski radovi
- molersko-farbarski radovi
- suva gradnja
- fasaderski radovi
- izrada glazura
- mašinsko malterisanje
- rigipserski radovi
- hidroizolacioni radovi (bitumenske, cementne, tečne i PVC membrane)
- izrada podova i podnih obloga (epoksidni, industrijski, poliuretanski i betonski podovi, FER beton)
- izrada ravnih krovova sa izolacijom

Posjedujemo i licencu za injektiranje objekata.

Pored toga što se trudimo da našim klijentima izađemo u susret raznim povoljnostima i da posao završimo u dogovorenom roku, ne stavljamo brzinu izvođenja radova u prvi plan. U potpunosti shvatamo da se samo temeljitim pristupom i odabirom odgovarajućih materijala može postići odgovarajući kvalitet. Mislimo da sistem „brzo, jeftino i kvalitetno“, koji se često pominje na našem tržištu, prosto nije izvodljiv iz više potpuno jasnih razloga. Svaki proces rada ima svoje faze, definisane od strane stručnih lica i u preporukama proizvođača materijala. Mi se trudimo da striktno sprovedemo sve te faze, a sve u cilju postizanja što boljih i kvalitetnijih konačnih rješenja. Da u tome uspijevamo, svjedoči veliki broj zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera, kojima su kvalitet i funkcionalnost na prvom mjestu.

Nadamo se da ćete i vi biti jedan od njih.

ZAINTERESOVANI STE?

Javite nam se!

Naše iskustvo i dosadašnji projekti na kojima smo radili svrstali su nas u red najvećih kompanija u oblasti visokogradnje u regionu. Tu smo da ponudimo rješenja za sve vaše zahtjeve.

17

Godina sa vama

110

Zaposlenih radnika u firmi

400

Uspješno završenih projekata

800

Zadovoljnih klijenata